Nyheter:
Välkommen till Kävlinge FotoKlubb som grundades 2020-03-15. Idag är vi 16 medlemmar som har foto som intresse. Välkommen att bli medlem!

• Detta evenemang har redan ägt rum.

Grillkväll för medlemmar

13 augusti Kl: 17:00 - 21:00

Välkommen på grillkväll.
För de som är medlemmar i Kävlinge Fotoklubb. Är du inte medlem idag, kan du välja att bli medlem här: https://kavlingefotoklubb.se/bli-medlem/ Vi startar grillen kl 17 och sen är det fritt att komma. Medtag vad du själv vill äta och dricka. Vill du inte grilla utan äta något annat är det helt okej. Du tar med dig det du vill.
Fototema den här kvällen är mingel, macro och porträtt bilder. Om man nu känner för att fotografera under kvällen. Men vi börjar med grillning och ser vart kvällen tar oss. OBS! Bara för betalande medlemmar. Du kan Swisha din medlemsavgift 100:- till nr 123 505 13 13
Kolonilott nr 37 ses vi på. Karta finns vid flaggstången på koloniområdet.

Datum:
13 augusti