Nyheter:
Välkommen till Kävlinge FotoKlubb som grundades 2020-03-15. Idag är vi 16 medlemmar som har foto som intresse. Välkommen att bli medlem!

Bli medlem!

Du kan bli medlem av Kävlinge FotoKlubb, det kostar för närvarande 100:- per år för ett medlemsskap, då är du välkommen till våra träffar och får också vara med vid framtida utställningar och framtida evenemang.

För dig som vill bli medlem!

Betala in 100:- till föreningens Bankgironummer: 5490-1079 eller Swish på nr 123 505 13 13 Där anger du ditt namn.

Fyll i formuläret nedan och skicka in din ansökan!

Här kan du läsa: Stadgar | Policy

När föreningen mottagit och registrerat dina uppgifter får du tillbaka ett svar via e-post om att du är medlem, då får du också ditt medlems nummer och nästa gång du betalar din årsavgift behöver du bara ange ditt medlemsnummer.

För dig som är medlem!

För dig som redan är medlem skickat det varje år under januari ut ett e-post brev om att det är tid att betala in medlemsavgiften för året. Då betalar du in medlemsavgiften till bankgiro nummer: 5490-1079 där anger du ditt medlemsnummer.